Zhodnocení Tvého blogu

16. srpna 2007 v 12:04 | Dimmity |  Hodnocení blogů - napiš!
Napiš mi Tvojí adresu do komentářů ... Pak už jen počkáš a je to.
Jak můj blog ohodnotila Sisi
ZÁHLAVÍ: líbí se mi 10/10
POZADÍ: jo docela ujde ale abych byla upřímná tak mě se moc nelíbí ,ale každej má jinej vzkus 7/10
RUBRIKY: máš hodně rubrik 10/10
CELKOVĚ: hezký bloček mě se nejvíce líbí okraje stránky
OBRÁZEK:
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Kittanya, nebo prostě Kitt Kittanya, nebo prostě Kitt | Web | 3. září 2007 v 18:41 | Reagovat

Ahojky, právě si zakládám blog, ani vlastně nevím jak to má vypadat.. Mám ho sotva týden, ale snažím se.. Zatím tam jsou moje rubriky, něco málo pro ostatní, ale budu to rozšiřovat, ale hodně... Chystáme se se spolužačkama (z TSOŠ veterinární) na projekt, který budu průběžně zvěeřejňovat.. Chtěla bych jen obyčejný posudek a kdyžtak radu od odbornice.. díky moc.. Těším se na Tvoji návštěvu.

PS: Tvůj blog není zdaleka nejlepší, ale už vůbec ne nejhorší... Mě se teda líbí, máš tu hodně rubrik, zajímavých pro všechny.. Jen tak dál, přeju hodně štěstí ať sa Ti to tu daří.

Kitt

2 Gabina.Hrachova Gabina.Hrachova | Web | 9. listopadu 2007 v 19:33 | Reagovat

ahojky chtěla bych zhodnotit blog kam mám napsat?To budeš hodnotit ty nebo kdo?Díky za odpověd kdyby ty tag mi  napiš na blog Díky moc :-)

3 Faitheen Faitheen | Web | 22. prosince 2007 v 19:52 | Reagovat

Jak tak koukám, tak moc lidí o hodnocení nepíše... tak kdyby si měla čas tak klidně zhodnoť můj :)

4 elin elin | Web | 25. prosince 2007 v 13:52 | Reagovat

muj muzes taky zhodnotit

5 demonic angel demonic angel | E-mail | Web | 27. prosince 2007 v 20:44 | Reagovat

ohodnotíš mi blog prosím???  co nejdřív děkuju

6 Gabina.Hrachova Gabina.Hrachova | Web | 4. ledna 2008 v 13:45 | Reagovat

Ahojyk zhodnotíš mi blog?

7 Jíťa Jíťa | Web | 4. ledna 2008 v 18:37 | Reagovat

Ahij, mohla bys mi taky někdy zhodnotit blog ??? Samozřejmě to nespěchá . . .

8 Cilla Cilla | Web | 10. ledna 2008 v 12:13 | Reagovat

Já jsem také poměrně nováček, blog mám cosi přes půl roku. Zkus se ke mne podívat. Díky

9 Jassica Jassica | Web | 14. ledna 2008 v 19:56 | Reagovat

Ahoj já jsem tě chtěla poprosit jestli bys mi t

10 Jassica Jassica | Web | 14. ledna 2008 v 19:58 | Reagovat

Ahoj já jsem tě chtěla poprosit jestli bys mi taky ohodnotila blog!!

Až bude zhodnocený tak písni!!

Sry za ten neúpnej komentík blbla mi klávesnice!

11 guga2 guga2 | Web | 8. února 2008 v 19:59 | Reagovat

Moc by mě zajímalo, jak by si zhodnotila můj blog? Myslíš, že to zkusíš? Já bych byla mocinky ráda

12 micy micy | E-mail | Web | 21. února 2008 v 19:15 | Reagovat

Ahojki,založila jsem si blog.mam ho sota tejden a tak trochu nevim jak by moh vypadat.TAky bych chtěla jestli bys mi nezhodnotila muj blog.Dik

13 Suzy Suzy | Web | 27. února 2008 v 15:09 | Reagovat

ahój tak mám zájem o zhodnocení mého nového designu :) prosím moc :P děkuji předem

14 Trinity Trinity | Web | 22. března 2008 v 17:13 | Reagovat

Ahooj, já mám taky zájem o zhodnocení, předem díky

15 packa packa | Web | 29. března 2008 v 12:52 | Reagovat

ahoj...ohodnotíš mi teda taky blog??? www.pacicka.blog.cz pak mi určitě napiš jak to doděláš...=)))

16 Myšáček111 Myšáček111 | Web | 30. dubna 2008 v 18:22 | Reagovat

Zhodnotíš mi blog?

Předem díky.

Až to budeš mít napiš mi na blog.

17 crazygirl213 crazygirl213 | Web | 3. května 2008 v 21:09 | Reagovat

Achooj .. zhodnotis mi taky blog ? .. KUJUU .. =)

18 sanynka sanynka | E-mail | Web | 14. července 2008 v 18:10 | Reagovat

Ahoj, prosím o zhodnocení blogu

19 luca luca | Web | 8. srpna 2008 v 13:54 | Reagovat

ahojky ohodnotíš mi plsky blog:-)budu ráda:-)ozvi se

20 Tershy- Best blog Tershy- Best blog | E-mail | Web | 29. srpna 2008 v 11:24 | Reagovat

Ahoj, mohla by jsi mi zhodnotit my blog? kdyžtak www.thebest-blackpink.blog.cz

Papa tvoje věrná Tershy

21 Lenka Lenka | Web | 25. října 2008 v 9:29 | Reagovat

Ohodnot´ mi prosím blog. A kdyžtak to můžeš napsat i ke mně do komentu budu ráda;-) Alespon budu vědět jak se ti u mě líbí;)

22 guga2-SB♥ guga2-SB♥ | Web | 31. října 2008 v 9:22 | Reagovat

Ahoj, já vím, že už si mi blog hodnotila, ale to bylo už dávno. Víš já bych chtěla slyšet tvůj názor i teďka ..Nevadí??

No moje adresa: www.darrenshan7.blog.cz

23 Todohouse Todohouse | Web | 15. listopadu 2008 v 10:17 | Reagovat

Zhodnotíš mi prosím znovu blog?

24 liška liška | E-mail | Web | 16. listopadu 2008 v 13:07 | Reagovat

zhodnotíš mi prosím blog

pld dimmi

25 Sarkats Sarkats | Web | 6. prosince 2008 v 18:21 | Reagovat

Prosimtě nemahla bysme ohodnotit blog adresa sarkats.blog.cz diky

26 Sarkats Sarkats | Web | 6. prosince 2008 v 18:21 | Reagovat

Prosimtě nemahla bysme ohodnotit blog adresa sarkats.blog.cz diky

27 H H H H | E-mail | Web | 22. prosince 2008 v 12:32 | Reagovat

ahoj mocinky bych chtěla zhodnotit náš blog můj a mé sestřenice písni až to bude díky H+H

28 liška ☺SB☻ liška ☺SB☻ | Web | 1. ledna 2009 v 19:31 | Reagovat

dimmi pls už sem se zapsala zhodnoríš mi ten blog?

29 Lili Lili | Web | 6. ledna 2009 v 19:59 | Reagovat

ahojky :),

budu moc ráda, když mi zhodnotíš bloček :). Pak dej, prosím, vědět :)

30 MisS EnDYseQ(♥SB♥) MisS EnDYseQ(♥SB♥) | E-mail | Web | 22. dubna 2009 v 15:32 | Reagovat

AhojiQ, zhodnotíš blogís??? :-)

31 -_BaJuShQa_- -_BaJuShQa_- | E-mail | Web | 27. května 2009 v 15:51 | Reagovat

Www.bajaveja.blog.cz

Blog mám s kámoškou, původně blog sloužil jako deníček, ale máme tam i kusovky, avatarky pixelky... všechno možný  :-)

32 Missis DáŠeNkA Missis DáŠeNkA | Web | 29. května 2009 v 20:23 | Reagovat

Ohodnotila by si mi blog??
http://m-u-s-i-c-b-l-o-g.blog.cz

33 Aknel Aknel | Web | 8. června 2009 v 20:33 | Reagovat

Neohodnotila bys mi prosím blogísy?

www.Aknel15.blog.cz
www.Princess15.blog.cz

34 *Mag. Cuzy Rozi* *Mag. Cuzy Rozi* | Web | 29. června 2009 v 21:00 | Reagovat

Ahojky ohodnotíš mi prosím blog? www.luciq.blog.cz

35 Kamush Kamush | Web | 7. července 2009 v 14:01 | Reagovat

Ahoj, ohodnotila bys mi blog? ;)

36 Barushkaaa Barushkaaa | Web | 24. listopadu 2009 v 11:40 | Reagovat

ahojky zhodnotíš mi blog? 8-O

37 The Nanny The Nanny | Web | 27. ledna 2010 v 19:16 | Reagovat

zhondotíš blog

38 LayDee LayDee | Web | 6. února 2010 v 16:41 | Reagovat

Ahojky.Moc by si mě potěšila, kdyby si projevila kritiku mého blogu :D

www.krevzivota.blog.cz

Pokud si najdeš čas, předem děkuju :o*

Papa :O)

39 LentiLka* LentiLka* | Web | 6. března 2010 v 20:29 | Reagovat

Ahoj.. Ráda bych znala názor na můj blog.. =) Zhodnotíííš prosííM? .. Budu moc ráda.. když budeš mít čas..
PeaceAbly.blog.cz
.. Předem děkuju..

40 Nikol Nikol | Web | 12. března 2010 v 20:13 | Reagovat

ohodnotíš mi taky?
N!kol
y-l-w-l.blog.cz

41 Shitgirl Shitgirl | Web | 12. dubna 2010 v 19:09 | Reagovat

TAKY BUDU MOC RÁDA ZA ZHODNOCENÍ :) (NENÍ TŘEBA PSAT ODKAZ, UŽ TU JEDNOU JE)

42 LoLLa LoLLa | E-mail | Web | 10. prosince 2010 v 23:40 | Reagovat

ahojíík adresa: http://sasulik-blogik.blog.cz a mužeš si ode mě taky nechat ohodnotit bločeG :-)

43 Mrs.Rinnegan Mrs.Rinnegan | E-mail | Web | 30. prosince 2010 v 17:02 | Reagovat

Ahoj, budu moc ráda za ohodnocení. :)

44 (c) Ayor (c) Ayor | E-mail | Web | 26. března 2011 v 19:15 | Reagovat

Já bych byla také moc ráda, kdyby si mi ohodnotila blog :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama